Advies

Felix Safety

Werken op hoogte

Felix Safety is uw partner voor veilig werken op hoogte. Wij kunnen een Risico Inventarisatie & Evaluatie voor u uitvoeren en met een goed advies komen voor de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen om risico’s te mijden. U kunt bij ons valbeveiliging/PBM’s huren of kopen. Voor eenmalige klussen is het vaak voordeliger om valbeveiliging te huren. We hebben de meeste producten op voorraad en kunnen snel leveren.

Training werken op hoogte

Trainingen

Om veilig te werken, zonder risico’s, geven wij diverse trainingen op maat:

Onze gekwalificeerde trainers kunnen zowel op locatie als in ons trainingscentrum de lessen verzorgen. De trainingen worden op maat gemaakt. De prijs hangt af van de grootte van de groep en de training neemt 1 of 2 dagen in beslag. Na een succesvolle afronding van de cursus ontvangt u een certificaat in de vorm van een creditcard.

Inspectie en keuring valbeveiliging

Om het risico op ongevallen uit te sluiten dient valbeveiliging regelmatig gekeurd te worden – minimaal 1x per jaar. Onze inspecteurs zijn geaccrediteerd om keuring en inspectie uit te voeren. U kunt uw PBM’s en valbeveiliging naar ons opsturen, komen brengen of wij kunnen het bij u ophalen. Afgekeurde valbeveiliging kan desgewenst meteen vervangen worden.

Installatie permanente valbeveiliging

Permanente valbeveiligingssystemen zijn altijd maatwerk systemen en kunnen door ons ontwikkeld en geleverd worden. Zowel tijdelijke als permanente valsystemen kunnen tevens door ons geïnstalleerd en onderhouden worden.

Keuring PBM's

Wilt u meer weten?

Wilt u een RI&E laten uitvoeren? Een PBM-plan laten maken? Een keuring of inspectie aanvragen? Meer informatie over een van onze producten of wilt u een training volgen? Neem gerust contact met ons op!
Translate »