Verkoop

Veilig werken op hoogte

Felix Safety is specialist in valbeveiliging. Onze experts geven u graag deskundig advies. Welke valbeveiligingsset biedt de juiste oplossing voor uw situatie? Denk hierbij aan werken op schuine daken, het snoeien van bomen, onderhoud uitvoeren aan gebouwen of het installeren van een windturbine. Voor alle werkzaamheden boven 2,5 meter is volgens wettelijke richtlijnen valbeveiliging vereist.

Meer dan 20 jaar ervaring

Onze kennis van valbeveiliging is groot. Felix Safety is al meer dan 20 jaar een begrip in de markt. We hebben onder eigen label een dakset ontwikkeld om veilig te werken op hellende daken, waar brandweerkorpsen dagelijks gebruik van maken. Daarnaast verkopen we een groot assortiment aan valbeveiligingsproducten o.a. antival-gordels, leeflijnen, helmen, afdaalapparaten en karabijnhaken van diverse toonaangevende merken.

Alles in één pakket

Wilt u alles in één keer geregeld hebben? Aanschaf, jaarlijkse keuring, training van uw medewerkers, gratis vervanging bij schade en meer? Kijk dan naar ons ‘All in one’-aanbod.

Verkoop assortiment Felix Safety

Reseller

Wij kunnen materialen van de verschillende A-merken snel leveren. Heb je iets nodig en het niet op voorraad? Neem contact met ons op. 

Gebruikers

Naast dat wij materialen verkopen, gaan we verder. Ieder product dat ons magazijn verlaat, is voorzien van een tag en wordt geregistreerd in pbmkeuring.nl.

Hierdoor kunt u, na het scannen van de tag, precies zien wanneer het materiaal gekeurd dient te worden. Ook ontvangt u, geruime tijd voor de uiterste keuringsdatum, een e-mail van ons ter herinnering.

Ga naar webshop valbeveiliging

Webshop

Distribiteur van reddingsmaterialen

Felix Safety is uw partner voor evacuatie- en reddingsmaterialen. Professionals die werken in de rescue branche zijn bij ons aan het juiste adres. We zijn Europees leverancier van Skedco rescue equipment (USA) marktleider op het gebied van reddingsmaterialen en toebehoren.

Skedco inzetten om levens te redden

Skedco wordt ingezet met als doel levens te redden. Alle reddingen in open water, op hoogte, op ruig terrein en vanuit besloten ruimtes kunnen worden uitgevoerd met de flexibele Sked brancards. Onze specialisten geven u graag een demonstratie. Meer info over Skedco.

Sked brancard redt levens!

Bekijk video
Translate »