Ankerpotten en ankerpalen

Ankerpotten en -palen

Felix Safety heeft een uniek product ontwikkeld: de ankerpot en -paal. Ideaal om veilig te werken op plaatsen waar regelmatig onderhoud gepleegd moet worden. 

Ons gezamenlijk doel is om een veilige werkplek te creëren bij bijvoorbeeld putten en besloten ruimtes. Dit realiseren we door gebruik te maken van ingebouwde potten in combinatie met ankerpalen, waardoor valrisico wordt weggenomen. De ankerpaal en -pot zijn getest en gecertificeerd door de Dekra Testing and Certification GmbH.

Hoe werkt het?

  1. Wij bereiden uw werkplek voor door een gat te boren voor de ankerpot.
  2. Wij plaatsen de ankerpot

Hierna kunt u, iedere keer als u op die locatie moet zijn voor onderhoud, de ankerpaal in de pot plaatsen en binnen enkele minuten bent u aan het werk. Dat scheelt u iedere keer weer de opbouw van een driepoot.

Benodigheden

  1. Valharnas met EN361 norm
  2. Valstopapparaat met EN360 norm (max 2,5 meter)
  3. een karabijnhaak met norm EN362
Ankerpaal en -pot in bedrijf (trainingsruimte)

Technische specificaties

DEKRA logoAnkerpaal:

Diameter: 76 mm
Wanddikte 5 mm
Lengte: 1805 mm
Gewicht: 17,5 kilogram

Ankerpot

Diameter 84 mm
Dikte 2 mm
Lengte: 230 mm

Zowel de paal als de pot worden voorzien van een QR-code, welke linkt naar pbmkeuring.nl. Hier kunt u altijd terugvinden wanneer de installatie weer gekeurd dient te worden. Bovendien is de hele historie van het product hier terug te vinden.

Voor herkeuring hoeft u niet zelf contact met ons op te noemen. Wij sturen u ruim voordat de keuring uitgevoerd moet zijn een e-mail om een afspraak voor herkeuring in te plannen.

Opleiding

Alle ins- en outs van ons product leren kennen in een veilig omgeving? Wij verzorgen trainingen waarmee u alles leert om veilig te kunnen werken met onze ankerpalen en -potten.

 

Downloads

Producten bekijken / bestellen?

Een volledig overzicht met meer informatie van al onze oplossingen met ankerpotten en -palen vindt u hier. Hier kunt u ook onze producten bestellen.  

Contact

Heeft u nog vragen? Wij staan u graag te woord. Wij zijn bereikbaar via (0346) 555 622. Ook kunt u ons een e-mail sturen of het contactformulier invullen.
Translate »