Spencer

Werk beter, sneller en veiliger.

Til uw nood-, reddings- en mortuariumoperaties naar een hoger niveau.

Spencer Reddingsmaterialen is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige reddings- en evacuatieproducten. Zij bieden een uitgebreid assortiment aan professionele hulpmiddelen die levens redden en bijdragen aan een veiligere samenleving.

Spencer streeft ernaar om innovatieve, betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten te leveren die hulpverleners in staat stellen snel en effectief te handelen. Jarenlange ervaring en voortdurende toewijding aan onderzoek en ontwikkeling stelt ze in staat om de nieuwste technologieën en beste praktijken toe te passen bij de productie van reddingsmaterialen.

 

Inzetbaarheid

Of het nu gaat om brandweerlieden, medisch personeel, reddingsteams of andere hulpverleners, zij bieden een breed scala aan oplossingen die zijn afgestemd op specifieke behoeften en vereisten. De productlijnen omvatten onder andere evacuatiestoelen, brancards, immobilisatiesystemen, reddingshelmen, ademhalingsapparatuur en nog veel meer. Elk item is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en te zorgen voor optimale prestaties in noodsituaties.

Bestel hier Spencer materialen

Webshop
Translate »