Over ons

Wij zijn uw partner voor veilig werken op hoogte

Felix Safety is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van veilig werken op hoogte. Iedereen die blootstaat aan gevaren op het werk is bij ons aan het juiste adres. U krijgt van ons een advies op maat voor valbeveiliging en werkpositionering. We leveren diensten in de sectoren: olie en gas, chemische industrie, (wind) energie, bouw en constructie, brandweer en hulpdiensten.

Valbeveiliging afstemmen op de situatie

Na een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) maken we voor u een PBM-plan, waarin onze producten en diensten volledig worden afgestemd op uw persoonlijke situatie. In onze showroom kunt u alle valbeveiligingsmaterialen rustig bekijken en uittesten. Door onze vakkennis en expertise komen we altijd tot een passende en werkbare oplossing.

RI&E en/of PBM plan aanvragen?

Neem contact op

Trainen van productgebruik en werkprocedures

Onze valbeveiligingsproducten en reddingsmaterialen dienen op de juiste manier gebruikt te worden om veiligheid te allen tijde te kunnen waarborgen.

Experts in valbeveiliging

Onze experts verzorgen diverse trainingen – zowel op locatie als in ons trainingscentrum – om de uitgebreide kennis van producten en vastgelegde werkprocedures, overbrengen op de gebruikers.

Wilt u een training volgen?

Bekijk ons aanbod

Keuring en inspectie van PBM’s

Felix Safety is geaccrediteerd om keuring en inspectie uit te voeren voor vele merken PBM’s. Wij kunnen de inspectie ook op locatie doen. U kunt uw valbeveiligingsmateriaal opsturen, brengen, of wij kunnen het bij u ophalen. Na de keuring krijgt u een e-mail met het certificaat.

Online status valbeveiligingsproducten

Wij werken met een online inspectie tool. Hierin wordt alle data m.b.t. uw valbeveiligingsproducten bijgehouden. Met een persoonlijke inlog kunt u 24/7  beschikken over uw certificaten en status van uw producten.

Wilt u PBM's laten keuren?

Neem contact op

Wij leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteit

Ons productenpakket is met zorg geselecteerd. We bieden uitsluitend valbeveiligingsmiddelen en producten voor evacuatie en redding van hoogwaardige kwaliteit:

Hiermee leveren wij een betrouwbaar assortiment voor redding en veilig werken op hoogte.

Valbeveiliging onder eigen label

Felix Safety ontwikkelt en produceert ook zelf valbeveiligingsproducten en brengt deze onder eigen label op de markt. Hierdoor wordt ons totaalpakket nog een stuk breder.

Europees distributeur van Skedco reddingsmiddelen

Wij zijn de officiële distributeur van Skedco reddingsproducten in Europa en omstreken. We leveren o.a. aan hulpdiensten, reddingsteams en legereenheden in meer dan 30 landen.

Bekijk alle Skedco producten

Ga naar webshop
Translate »