Over ons

Specialist in valbeveiliging, evacuatie- en reddingsmiddelen

Felix Safety is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van veilig werken op hoogte. Wij bieden klantgerichte oplossingen en leveren valbeveiligingsproducten van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij evacuatie- en reddingsmiddelen voor professionals.

Producten en diensten afstemmen op de situatie

Iedereen moet veilig kunnen werken ongeacht de situatie, daarom krijgt u van ons een advies op maat. In onze showroom kunt u alle materialen rustig bekijken en uittesten. Onze producten en diensten worden volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. Met de juiste vakkennis en middelen komen we altijd tot een passende en werkbare oplossing.

Trainen van productgebruik en werkprocedures

Onze valbeveiligsproducten, evacuatie- en reddingsmiddelen dienen op de juiste manier gebruikt te worden om veiligheid te kunnen waarborgen. Door het inzetten van onze trainers, op locatie of binnen ons trainingscentrum, kunnen wij de kennis van de vastgelegde werkprocedures en producten, overbrengen op de gebruikers.

Keuring en inspectie van PBM’s

Felix Safety is geaccrediteerd om keuring en inspectie uit te voeren van pbm’s. Wij werken met het, door ons ontwikkelde, pbm-keurings-systeem. Hierin wordt al uw data met betrekking tot uw producten bijgehouden en kunt u 24/7 (overal ter wereld) beschikken over uw certificaten en status van uw producten.

Uitsluitend hoogwaardige kwaliteit

Ons productenpakket is met zorg geselecteerd. We bieden uitsluitend valbeveiligingsmiddelen en producten voor evacuatie en redding van hoogwaardige kwaliteit:

Hiermee leveren wij een betrouwbaar assortiment voor redding en veilig werken op hoogte.

Valbeveiliging onder eigen label

Felix Safety ontwikkelt en produceert ook zelf valbeveiligingsproducten en brengt deze onder eigen label op de markt. Hierdoor wordt ons totaalpakket nog een stuk breder.

Europees dealer van Skedco reddingsmiddelen

In Europa vertegenwoordigen wij een aantal merken. Een goed voorbeeld is Skedco, een kwalitatief sterk merk (marktleider) met specialistische producten op gebied van redding en evacuatie. Wij zijn de officiële dealer van Skedco producten in Europa en omstreken.