Historie

Historie van Felix Safety

Felix Safety is opgericht door Joop en Marleen Hoogendijk. Het bedrijf is gestart als zelfstandige BV in 2005. De jaren ervoor was Felix onderdeel van de Hoogendijk Groep uit Utrecht, waar Joop jarenlang deel van uitmaakte. In 2006 is Felix Safety verhuisd naar het industrieterrein Lage Weide in Maarssen, waar het bedrijf nu nog steeds gevestigd is met een eigen kantoor, magazijn en trainingscentrum.

Europees distributeur voor Skedco

In 1991 is Felix een partnership aangegaan met Skedco USA Inc. – marktleider op het gebied van reddingsmaterialen. Felix Safety fungeert als Europees distributeur. Het bedrijf levert evacuatie- en reddingsmaterialen aan eigen dealers en klanten in Europa, de Balkan, Noord-West Midden-Afrika, Rusland en het Midden Oosten. Zie ook www.skedco.eu. Daarnaast is Felix ook officieel partner van Petzl valbeveiligingsmaterialen.

Trots op onze producten

“In de afgelopen jaren hebben wij mooie projecten mogen draaien. Klantenbinding en persoonlijk contact is een belangrijk aspect binnen ons bedrijf. Wij vragen ons voortdurend af: wat weten wij van onze klanten? Wat zijn hun behoeften en op welke manier kunnen wij daaraan voldoen? Een tevreden klant is het verschil tussen de ervaringen en de verwachtingen die hij heeft.

Door de jaren heen hebben wij getracht een solide en kwalitatief hoogwaardig pakket samen te stellen. Iedere klant heeft weer andere eisen en wensen welke wij zo goed mogelijk proberen in te vullen. Verder zijn leverbetrouwbaarheid en leveringssnelheid cruciaal voor onze klanten. Kortom, dat we de juiste producten uit voorraad kunnen leveren.

Daarnaast zijn wij iedere keer weer trots als wij zien dat de bepaalde producten uit ons assortiment worden ingezet bij levensreddende operaties. Dat is de essentie van onze missie: met de juiste producten veilig kunnen werken en waar nodig het (veilig) redden van mensenlevens,” aldus Joop en Marleen Hoogendijk.

Translate »